Obiekt

Tytuł: Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Współtwórca:

Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.

Recenzent:

Uradziński, Jan

Wydawca:

Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Miejsce wydania:

Warszawa

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Licencja:

Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)

Prawa dostępu:

Dostęp tylko w sieci uczelnianej Politechniki Łódzkiej : p.lodz.pl (kampus PŁ) w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

mięso drobiowe - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; mięso drobiowe - jakość - podręczniki akademickie ; podstawy technologii mięsa drobiowego ; surowiec rzeźny ; metody utrwalania mięsa ; przechowalnictwo mięsa

Uwagi:

Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:15708 ; ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp

Digitalizacja:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-11-21

Data dodania obiektu:

2018-11-21

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2 460

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

http://cybra.p.lodz.pl/publication/18741

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji