Object

Title: Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa

Date:

2005

Resource Type:

book ; language document

Contributor:

Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.

Reviewer:

Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław (część II) ; Ledóchowska, Eleonora (część II) ; Chmiel, Aleksander (część III) ; Bielecki, Stanisław (część III)

Rights Management:

All rights reserved

License:

Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)

Access Rights:

Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)

Keywords:

proteins - biotechnology ; enzymes - industrial use ; lipids - biotechnology ; saccharides - biotechnology ; enzymatic modification ; food ingredients ; food alergy

Description:

Niniejsza praca stanowi obok licznych publikacji i doniesień naukowych główny element dokumentacjiosiągnięć, uzyskanych w wyniku realizacji pierwszego w dyscyplinie „technologiażywności i żywienie" projektu badawczego zamawianego - KBN/021/P06/99.W realizacji projektu, opracowaniu i opublikowaniu wyników badań naukowych, wreszciew opracowaniu i opublikowaniu książki, uczestniczyły 23 zespoły badawcze z 11 ośrodków naukowychw kraju. Znaczna część z uczestników jest autorami lub współautorami cytowanych publikacjii doniesień naukowych, a także rozdziałów tejże pracy. Za ich twórczy wkład, wysiłeki zaangażowanie bardzo dziękuję.

Language:

pol, streszcz. ang.

Format:

application/pdf

Relation:

click here to follow the link

Identifier:

oai:cybra.p.lodz.pl:15614 ; ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp

Digitization:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation

Location of original:

Lodz University of Technology Library

Object collections:

Last modified:

Oct 9, 2018

In our library since:

Oct 9, 2018

Number of object content hits:

3

All available object's versions:

http://cybra.p.lodz.pl/publication/18645

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information